Murexin Vam nudi osiguranu standardnu kvalitetu i brzu isporuku u bilo kojem dijelu Hrvatske.
Fasade nisu isključivo ukras građevine, one moraju ispunjavati važne kriterije sa aspekta zaštite nekoliko funkcija.: zaštitnu, izolacijsku i estetsku. Važnost fasadnih sustava su ušteda energije ali i ugodna stambena klima, fasadni sustavi ne smiju propuštati atmosfersku vlagu dok vlaga iz unutrašnjosti mora stalno izlaziti.
 
energetska ucinkovitost 01Toplinsko izolacikski sustavi Murexin
Povezanim sustavima Murexin proizvoda za vanjsku izolaciju štitimo vaš dom i stvaramo ugodnu stambenu klimu te smanjenje troškova za grijanje i hlađenje prostora.
Energy Star i Energy Top systemi su u odabiru Filozofski fakultet Rijeka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
energetska ucinkovitost 02Tehnika i materijali za polaganje keramike
Murexin vam nudi optimalna sustavna riješenja za polaganje keramike koja udovoljavaju zahtjevima današnjih standarda od pripreme podloge, podne obloge, fugiranja i održavanja.
Murexinova široka paleta proizvoda i sustava za vanjske, unutarnje prostore i površine koje mogu biti izložene vodi, masnoći i kemikalijima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
energetska ucinkovitost 03Građevinska tehnika
Hidro izolacije
1- i 2 komponentni proizvodi iz Murexina namjenjeni za hidroizolaciju.
Za izolaciju od površinskih voda, podne vlage i vode pod pritiskom.
Voda pod pritiskom prestavlja najveće probleme za podrume tim je neophodna kvalitetna hidroizolacija, te zgrade jednostavno leže u vodi.
Epoxidni podovi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
energetska ucinkovitost 04Žbuke-Mortovi-Estrih i Beton
Proizvodi za svaku primjenu, bilo da se radi o unutarnjim radovima prilikom popravaka i sanacija zidova, betona ili estriha kao i vanjskih radova betoniranja i zidanja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

energetska ucinkovitost 05PVC stolarija.
Istraživanja su pokazala da uz kvalitetan odabir fasadnog sustava i PVC stolarije kod novo sagrađenih i obnovljenih objekata možemo uštedjeti više od petine sadašnje potrošnje energije.
PVC stolarija Alphacan u potrazi za savršenstvom sa ALPHA 70-70R-80 sustavom stvorili su novo mjerilo u branši.
Inteligentna konstrukcija novog profila povećava vrijednost toplinske i zvučne izolacije za veću ekonomičnost i uštedu energije.